Tuesday, 6 December 2011

Pizza at Hulu Langat


Eating out especially with bibik not around is a must on weekend, after a tiring spring cleaning ( exaggerate a bit larr)... ngehngeh. Masalahnye macam dah takde tempat nak tuju... yang sedap dan dekat...(yang murah as well... hehe). Suddenly 'POP'... I saw a pizza place kat Hulu Langat during my business visit.... ermm nak recommend kat Mr H (hubby)... suspense juga sebab bab-bab jalan ni adalah buta huruf sikit.... somehow we managed to lacate the shop... it is just before Dusun Nanding... The shop is easy to spot actually, it is a building by itself, gated and at the back may be is the owner house. No other customer when we arrived... adakah tak sedap kedai niii?.... mulalah suspense takut Mr H mengomel....huhuhu



seriusnye anak mama.... lapar ke?


So inilah menunya....Opps nama kedai ni Pizza & Pasta..... ade lagi sambungan tapi tak hingatla... almaklum sebelum berblog ni ade makcik peduli nak snap gambar bagai.... tak pe lepas ni try to improve ya.... So the pasta price is in the range of RM9 -RM 11. But pizza starts from RM9(small) to RM 20++(large).


The most expensive dish here is Lamb shank... Mr H yang order ni... tapi sume merasa.... he said its a bit dry.... for me its ok.

The medium size pizza....we ordered 2 medium pizzas and one large, normally the kid only goes for pepperoni or the simple cheese only....dia org memang kurang adventure sikit bab makan ni...Tapi bab kata owner of the shop, all pizza here is original... taste like in Italy.... the children love the pizzas

The chicken lagsana
Yummy tiramisu which cost RM8



The happy kid with wet t-shirt... dia ni memang macam ni.... baju habis basah all the times.... entah ape yang mama teringin sangat nak makan... sampai air liur awak tak benti meleleh... yg sure berat mama tak turun-turun nihhh...  Perasan tak mat salleh Italy yang dok belakang Aiz, itulah owner kedai ni. Dia ni muslim , datang malaysia sebab ikut anak dia yang kawin dengan org Malaysia, pas tu terus buat bisness kat sini... katanya dah ade 2 cawangan satu lagi kat Damansara kalo tak silap...


 Tapi drinks tak banyak choice and sume harga RM3 which is expensivelah kalau untuk teh o panas........

Conclusion : Pass and recommended.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...