Friday, 1 April 2016

Melantak

Alhamdulillah ...


Settle dah SPM... dup dap dup dap jantung ... mengalahkan nak ambil result sendiri dulu huhuhu.

Abang Rizq trial pun tak ambik sebab hospitalised... 
Jadi kita pun tak boleh nak agak macamana resultnya.
Alhamdulillah syukur kepadaNya. Mama papa bangga apa pun keputusannya.


Lepas dapat result kita pegi melantak.


First thing first... kita pilih nak makan apa..


Kalau pening nak pilih, boleh rujuk gambar ni.. 


Kat dinding pun ada gambar lembu.. senyum jer lembu tu tayang body.


Lepas tu pilih pulak cara masakannya.


Ini pilihan papa dan Abang Rizq.


Both anak beranak pilih medium. Tekak mama tak leh terima medium.


Mama mesti nak well done... baru boleh telan. This ribs were marinated and froze... tasted really delicious.


For the drinks... boleh pilih panas atau sejuk... self service and free flow.

 
Ni kalau Kak Dhia baca post ni mesti dia tension kita gi makan tak ajak dia ... hehe.
Sorry Dhia... ni belanja orang lepas stress pucat lesi tunggu result. 


Well done Abang Rizq...

psst : well done is the best kann...



3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...