Tuesday, 15 November 2011

Aidil Adha 2011

Macamana boleh jadi dua post yang sama.... tekan dua kali button post la gamaknya, almaklum org baru belajar.... ngehngeh.

                                           Jalan-jalan di pagi raya
                                           Daneen tetap dengan ipad...
                                           Juadah raya di Pasir Puteh
                                               Budak ni langsung tak gayat...

Sebenarnya tak bercadang pun nak balik raya tapi disebabkan rindu pada orang tua, baliklah juga. Pagi hari raya, beraya di Bachok. Kami korban di Pasir Puteh tapi ngelat beraya kat Bachok, tak payah tolong lapah daging bagai... bukan macam tu.... balik pun cuma berapa hari je... oleh kerana ada anak buah belah hubby yg follow, kenalah singgah Bachok dulu.. pas tu malas nak angkut pi sana pi sini .... time raya macam ni jalan confirm jem. Aktiviti raya tak de lah apa apa sangat... makan dan makan dan makan..... kg mesti naik .... huhu

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...