Saturday, 26 November 2011

From Cameron through Tapah


Sebelum menuju ke KL, kami singgah minum teh kat Bharat, ada dua tempat kalau ikut Tapah, we stopped at the second one, not many choice of snack there, rege pun boleh tahan. Tapi kalau tak singgah memang tak sahlah

 Ini view dari toilet Bharat,  ... ni sambil tunggu Cik Ayra membuang, makcik ni kalo lepas makan harus pi toilet maaa..... tak pe lah sayang, mama dah terbiasa daa dengan kerenah awak.... walau kekadang potong stim mama tengah ngap...

Ayra yang tersenyum lega....

Turun Cameron melalui Tapah is not recommendedlah...terlalu berpusing pusing dan curam, udahnya anak bujang mama terpaksa telan ubat mabok.. and tidur all the way. Very dangerous kalau tak biasa and lagi bahaya kalo hujan. Kaedahnya pilihlah untuk turun tru Simpang Pulai  walaupun jauh sikit.

Rizq kepeningan.....

Perhentian Tapah

wajah wajah keletihan...

Perhentian Tapah memang besar....  tapi payah nak cari nasi... cuma ada kedai nasi ayam je... kalau dah lapar sume sedap ... ye tak?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...