Friday, 8 November 2013

Taman Rama-Rama Kuala Lumpur


Menerima undangan perkahwinan di Dataran Merdeka...
Meraikan hari bahagia adinda Pn Mazleen , yang mengusahakan Bella Zarra Katering..


Hidangan makanan yang sungguh enak... nasi berani gam kambing.. fuhh terbaik...boleh rujuk kat fb Bella Zarra Katering untuk tempahan.

Cuti begini memang ramai yang buat kerja kahwin.... kalau boleh nak ke majlis kahwin Kimi di Kota Tinggi... apa kan daya cuti dah tak banyak...


Wahh! segak kimi berkeris bagai...Selamat pengantin baru... bahagia dan berkat sehingga ke hujung waktu.

Alang-alang dah berada di tengah kota... pusing-pusing KL dan singgah di Taman Rama-rama.


Taman rama-rama ini terletak di Lake Garden.

Kissing butterfly

Bayaran masuk dewasa adalah RM10 dan kanak-kanak RM5, ada pakej untuk family  for 2 adults and 3 kids, cuma perlu bayar RM30 sahaja.



Kaedah makcik dari kenduri kahwin... memang sesuai benor baju  yang dipakai... hehehe.


Mereka yang beria nak singgah ... papa baik ajer melayan kehendak...



Melihat real proses rama-rama keluar dari kepompong.


Ambil gambar apa tu?







But not only butterflies.... we also enjoyed the garden


Beautiful flowers...



Aquariums with many type of water species...


They watched ducks....



Facinated with weird animal...



You sure learned at lot ...right kiddo?

Runaway little bride..
Then...it's time to go home kids... 
Bye for now lovely readers..

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...