Thursday, 21 August 2014

Aroma Ikan Bakar@ Jeram


Assalamualaikum...
Terima kasih kepada yang sudi tinggalkan komen yang baik-baik... really appreciate it.
Menjawab tekaan Fazian...tentang harga lukisan M.Noor...dulu  masa exhibition yang kat KL ..harga untuk sebesar yang tergantung kat ruang tamu dia tu ...bolehlah wat beli kancil sebijik!...itu cerita 12 tahun dulu...sekarang ni tak tahulah...mungkin boleh beli Myvi.



Hakikatnya makcik tak mampu dik...tapi kat rumah ini ada few lukisan beliau ... beliau baik hati bagi kat kami... sangat bermakna walau tak sebesar cam kat rumah dia..hihihik.



Meh kita zoom sikit... cuba tengok lukisan ni...
 bayangkan harganya...
tetiba...
suatu hari, saya suarakan kat Mr H...
 I rasa kan ..I rasa.. I nak melukislah... kah kah kah
tetiba juga bijik mata Mr H nak terkeluar... eh pasal pa tengok I camtu...? dulu-dulu cikgu letak lukisan I kat papan kenyataan sekolah tau... tang tu juga Mr H nampak macam nak termuntah... hehehe... okaylah... okaylah... ngerti...hehehe.


Jomlah kita pi makan ikan bakar...tukar angin menu raya..



tak boleh lukis gambar tak pe... kita tangkap gambar jer lahhh... 


Restoran ini kat tepi pantai... katanya sunset boleh tahan juga menarik kat sini...


tapi gambar sunset non ado... makcik busy pilih ikan time tu...






Eh mana gambar ikan nye?


tu haa... ikan tiga rasa... 
pergi restoran ikan bakar tapi tak order ikan bakar pun... aparaa... hahaha.


Apa pun semuanya sedap belaka... sorryle driver... perut sendat...mata pun layu... kami nak tidur dulu.

1 comment:

  1. dkt mana lokasi aroma ikan bakar ni? Macam best je..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...