Saturday, 31 January 2015

Big Bad Wolf is coming...

Assalamualaikum!
wah best kan cuti hujung minggu yang panjang... 
mesti ada yang pergi bercuti kan.
kami lepak kat rumah jer.
kalau tak pergi bercuti mana-mana bolehlah pergi BBW ni...

Apa yang menarik tentang BBW ni?


Ini BBW last December.
Kami pergi pepagi lagi... That was why yang
 ikut cuma Aiz...yang lain masih lagi berdengkur kat rumah.


Pepagi pun ramai juga orang...


Aiz  pun excited tengok banyak buku ...


Amboii shoppiiingg...semua masuk bakul, nasib baiklah murah buku-buku kat sini. Buku hardcopy Thomas tu around RM8 only.


Konon nak pergi sekejap... tapi hampir 3 jam juga kami spent time kat situ...ralit! Untuk semua buku tu... kami cuma berhabis lebih kurang RM150.


those were for Daneen... tapi buku princess ni tak menarik perhatian dia...


yang dia happy sangat dengan buku yang mama beli untuk kak Dhia ni. Mama ingat kak Dhia yang minat high school musical... ruper-rupernya..


Budak Daneen ni yang minat habis... huhu... ini 6 tahun ke 16 tahun ni... siap oh yes-oh yes lagi.

So jangan lupa BBW is coming this 2nd February...jom pergi borong buku.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...