Sunday, 8 March 2015

Laman Grill dan Laman kita.

 
Hellooo...Assalamualaikum...
dah habis dah musim cuti panjang hujung minggu... bulan March tak de public holiday...April pun tak ada kan...
 
Cuti Federal Day... campur cuti Thaipusam... apa kita buat?
 
 
Aiz tak sihat kena cirit-birit... selang 2 hari selepas ... saya pula kena... ye cirit birit boleh berjangkit... mungkin bila kepenatan uruskan si Aiz di kamar kecil... tak begitu peka bila mencuci tangan dan sebagainya... luar biasa cirit birit kali ni... barulah faham kenapa Aiz lembik semacam... perut memulas macam contraction nak beranak rasanya...hihihi.
 
 
tak gi mana-mana pun bagus juga... banyak kerja kat rumah ni... Daneen buat kerja ni lagi best dari kerja kat kidzania kan...kan...hihi
 
Cuti CNY  pulak bebudak kena batuk... terus limau kena ban tahun ni...mak budak pun hilang suara terus... sakit pulak tu bila nak bercakap... tambah bila ada adegan kejar-kejar dari dalam rumah sampai keluar rumah.. nak menangis tau... seksa nau marah budak dalam bahasa isyarat...huhuhu.
 
 
banyak masa dihabiskan kat laman rumah jer
 
 
Basuh kereta...
 


belajar kayuh...
 
 
anak dara belajar buat brownies...makan kat laman kita.
 
 
bila pulih sakit...selera pun datang...Jom kita ke Laman Grill Bangi.
 
 
semua order benda yang sama...sedap tau potato cake tu...
 
 
except for this girl...the waiter yang hantar siap tanya...habis ke dik?
 
 
Haaa...habis!.. lepas tu buat muka tak percaya...
 
 
ok meh belanja gambar mahal sekeping.
 
 
Next day tu kita pergi survey 101 Mall Putrajaya...ada apa ye kat situ?
 
 
wahhh... ada ice skating... panjangnya que.. tengok jer lah ya anak-anak... tengok dengan mata... mulut tak yah muncung ok...hihi
 
 
bahaya dok lama-lama kat sini... macam-macam ado...
 
Jomlah balik...
 
 
mama masak tom yam maggi...ulala sedap juga makan kat rumah...
 
 
Kak dhia belajar buat sayur campur... sedap juga!... mama bagi A+... wahh..makin meriah dapur kecil kita...Alhamdulillah.
 
 sVs... kalau kita reply kat comment tu...awak dapat tak? ada orang cakap kita tak reply walaupun reply(lambat)... kita pun pernah kena macam tu juga...so untuk mengelak dari masalah itu... kita jawab comment kat sini jer lah... err sVs ... saya teruja bila tengok sVs bawa Tok Abah berjalan dan bercuti... anda adalah sumber inspirasi saya...


2 comments:

  1. kesian kalau bebudak kene cirit birit mak budak pon kesian gak...steak tu nampak sungguh mengoda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Malinda...memang saya tergoda...hehe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...