Sunday, 28 August 2016

Avillion Admiral Cove Lagi...

Assalamualaikum

Hi Hani.. long time no hear. Glad that you like my breakfast corner :-)

Saya pun agak busy kebelakangan ini, jadi kalau sunyi sepi tidak disapa tak boleh salahkan sesiapa .. kita pun tak sempat nak hi-hi kat orang, tak bolehlah nak suruh orang hi-hi kat kita kan ... :-)

Hujung-hujung tahun ni banyaklah aktiviti syarikat. Bebaru ni saya kena gi kursus kat PD... same Avillion ...yang dah pergi pada suatu masa dulu ... but this time dapat bilik anjung lain .. so different deco ... itulah kita nak share ni.


Buka pintu masuk, inilah viewnya.


Two single beds rapat-rapat. 


Spacious biliknya.


Bilik air with shower. 

 
Pegi Avillion tak sah kalo tak bergambar di bay kapal berlabuh ni ... 
 
 

Cantik kan? 



Matahari jatuh ... bulat macam bulan purnama.



Haa ... 4 hari berkursus... 4 harilah duk petik gambar... hehehe... sampai orang tangkap gambar kita jadi cameraman pun tak sedar.


Best course ni sebab yang mengajarnya best... walaupun dah berusia 63 tahun cikgu Dee from Australia ni sangat bertenaga dan ceria ... bila minta tips, she said she likes what she is doing... sampai penat pun tak terasa... Woww!!

 
Itulah cerita kursus di PD 4 hari 3 malam... kita pun dah tak sabar nak balik rumah lepas jumpa dan baca surat dalam beg baju... :-)

2 comments:

  1. Alhamdulillah sihat.
    Your breakfast corner setanding cafe & restaurant. Kelah mu!!

    sVs

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...