Friday, 19 October 2012

Impian Rimba Resort @ Hulu Langat

Baru-baru ni ada program opis kat tempat ni... saje nak promote untuk sesape yang nak bercamping atau nak berfamily day atau  bercuti sambil tukar-tukar angin suasana kampung dekat dengan KL.

Meh I tunjuk gambar bilik...

2 singgle beds ...

and 1 double bed...

Ini bilik yang I dapat... bilik cam ni RM200 per nite... kalau small family... satu bilik dah cukup...
boleh tahan besar...


Ade air-cond tapi tv nye cinonet je... sebab kalau pegi sini semata dok dalam bilik tengok tv memang rugi... sebab kita sepatutnya...


menikmati keindahan alam yang menghijau....


menyedut udara segar... dan mendengar alunan merdu air yang mengalir ....

ini tai chi ke? ... ke joget lambak?... hehehe

dan beriadah sambil bermesra sesama teman...

Kalau pergi  group pakage untuk kursus etc, sekali dengan 6 kali makan , per head charge RM180 per head... siap dengan bbq kambing golek... itu harga yang kita orang dapatlah... ketika itu...

 salah satu bentuk penginapan...

Kat dalam cuma ada satu kedai /pondok kecil jual jajang... so peminat jajang kalau nak variaties kena beli siap-siap kat luar...

Ape lagi... jom ke Impian Rimba hujung minggu ni... :-)

2 comments:

  1. Wah sungguh seronok..Lama tak mandi air terjun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ape lagi Qaseh... jom picnic disini...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...