Monday, 12 August 2013

Homestay Suri Kuantan

Kami dah balik kl... tapi ni citer balik kg hari tu.... alkisah cuti sekejap ajer jadi , mengejar masa, lepas opis terus gerak dan transit kat homestay di Kuantan. Homestay ni dekat dengan Tanjung Lumpur... pasal kami nak pekena ikan bakar petai... hemm biasalah orang berpuasa... semua benda dia mengidam... ngalahkan orang mengandung...hehe

Kalau nak keluar rumah... macam macam nak kena buat... jadi keluar rumah dah dekat pukul 7... confirm buka puasa atas kereta.. singgah Aeon... tapau apa2 untuk buka puasa. Sampai kat Ana Ikan bakar petai dah pukul 10 mlm lebih, budak pun dah ngantuk... makan pun tak lalu...huhu

Daneen da tido daa

Lala masam manis, sotong goreng tepung

Ni kalau uncle kat Kuantan tahu kami transit kat homestay, tak p rumah dia... mesti kecik hati... benornye takut nyusahkan tuan rumah nak sedia sahur bagai... tak pe kami singgah beraya balik nanti.

Homestay Suri adalah rumah teres setingkat dengan 3 bilik....

Master bedroom with aircond

2nd room also with aircond

3rd bedroom


Living room with astro

Dining....
Rumah yang bersih dan selesa.... sesuai untuk keluarga besar macam saya.... harga pun sangat berpatutan. Saya suka ... lebih suka lagi kalau ada extension plugs utk charge bateri hp dan segala mak neka yg kena charge hehe... pasal plug rumah ni tinggi sangat...and most of the plugs occupied already.... mungkin tuan rumah yg baikhati boleh sediakan lepas ni...oleh kerana x de water heater... orang penakut air cam saya kena tunggu hari siang sikit utk mandi... tapi itu masalah saya bukan rumah ni... hehe. Insya Allah boleh buat siaran ulangan datang lagi lepas ni.

Kalau sesape berminat boleh contact Puan Fina at 013 9574334 atau klik link ini
http://homestaypermaisuri.blogspot.com/




1 comment:

  1. Cantik homestay tu ~ kemas dan bersih je nampak :)

    Kepada sesiapa yg nak bercuti or berkunjung ke Melaka tu..

    Jom Terjah: Homestay Muslim Murah di Bandar Hilir Melaka

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...