Wednesday, 28 August 2013

Jalan jalan Jakarta

Eh kata kerja.... tajuk n3 confusing betul....hehehe

Kaedah jalan jalan itu sebahagian dari kerja... itu yang best tu.... sebab tu terperuk je kat company ni... tak reti reti nak update resume... hihihi

First day... eye opener on the property investment in Indonesia, the condotel phenomenon....


Tak pernah mimpi nak pakai topi pegi visit site.... rasa  macam puan architect pulak....hehe


Square meter cuma puluhan tapi harganya ratusan jutaan... ko mampu?... hehe... kalau mampu pun kena ada local partner baru bisa.... fuhhh dengar aje... para pria terus hilang penat long hour travelling.... semua tersenyum -senyum... ada berani?... hihi.

After site visit completed.... masih ada ruang untuk melihat ritel industry di Mangga Dua......


Kononnye lah... pas tu yang juling biji matanya menengok tas-tas .... cantik- cantik semuanya... yang tak cantiknya timing datang sini.... awatlah lepas raya... tas saya kempis dong....



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...