Friday, 2 May 2014

Outward Bound Lumut


Hi....Selamat hari buruh ...
Kalau jadi buruh...
terpaksalah buat apa yang disuruh
Kena pergi Outward Bound pun pasrah
Walau jiwa membantah

Dari kecik saya memang tak lasak...
Bersukan selalunya tidak
Cuma reti main masak-masak
OMG....takutnya,dah lah tak lasak
Umur pun dah banyak...
Dah tu, dapat pula selsema dan batuk


Hari ahad nak pergi...hari sabtu baru terhegeh-hegeh shopping
Banyaklah nak kena bawa...daily contact lense, mosquito repellent, sunblock....sport shoes, wet shoes...bla bla bla....almaklum orang yang tak bersukan tetiba nak kena pergi berlayar dan berkhemah...hilang akal ke apeee?


Wah my fren so berkobar...dah naik bas dia...

Tak boleh nak elak..enjoy je lah...
Sedapkan ati...kekadang apa yang kita tak hendak itulah yang baik untuk kita...tawakal dan doa semuanya selamat


Stopped at R&R Rawang...nak makan pun tak lalu...



Dup dap dup dap....
Dah sampai....
To be continue...

2 comments:

  1. salam Ila- ila boleh tinggalkan email ila kat comment box akak, in sha allah akak balas. Nice blog ila, teruja baca pasal Daneen:) Alhamdulillah:)

    ReplyDelete
  2. Alamak! to be continue la pulak.. dah rupa cerekarama.
    Tak sabar ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...