Friday, 9 October 2015

A birthday trip to Toys R Us for Daneen

Assalamualaikum ...
As promised a birthday story...
if we promise...we have to honour kan..


so kalau dah promise a birthday trip to Toys R Us.. tok sah lah nak ganti dengan benda lain ..tak jalan punye...( cubaan dengan  hadiah pink princess castle book...failed!)
Apalah menarik sangat Toy R Us tu... sampai Daneen sanggup tukar dengan  birthday party?

Of course because she's never been there... and she saw them on internet and tv and think of it as heaven I guess hihi...kenapa tak pernah bawak? buat apa nak cari pasal uols...hihik

Last September I was so busy... even until now ( sigh..).
I only had  one free weekend in September.. the Raya weekend...but that was way too late.. she knows the date and can counts the days...so three weeks after the birthday date was not acceptable.

She was asking why cannot have party and only settled when I offered to take her to Toy R Us and choose her own present...( dalam hati berdebar-debar...hehe)




Since Abang Rizq was sick on her birthday...the trip had to be postponed to a week later... so after came back from De Palma...despite sakit perut "cerry berry" tak tau salah makan apa..I braved myself to  honour the promise on the way to send Abang Rizq back to school. We surfed the internet to locate the outlet in Melaka but unfortunately the one that we chose was yet to be opened... hermmm nampaknya postpone lagilah...




pujuk princess ni to have a birthday lunch dulu and of all the restaurants there,  she chose Mc Donald..Yes McD...May be because dah lama tak pegi... not that we ban..more of avoiding. But for special  birthday girl...bolehlah ..once awhile. Bought her this tiny rainbow cake...tiny pun tak habis juga...nasib baik tak beli yang besau..




This was the menu Mr H chose for me... huhu menu orang sakit.




Our 19th anniversary pun celebrate ala kadar je with one piece of durian crepe.. sekali sekala buat adegan geli-geli depan the kids and they went eeuww eeuww sambil buat muka geli...hahaha



the next weekend ..was another attempt to Toys R Us...entah macamana...perasan macam ada Toys R Us kat The Mines... pusing sampai ke top floor and discovered a rooftop clubhouse... but nope ..no Toys R Us there.



Finally ohh finally there is one at 101 Putrajaya... 



mesyuarat ahli sebelum serbuan



the finally smiling girl...


Mr H tried to convince Aiz.. yang dalam raga lambak-lambak tu were better than yang kat shelf...hihihik.



ada I kisah?



boleh acceptlah kalo terpaksa beli toys untuk Aiz juga ...walaupun Daneen yang punya birthday... tapi yang dah besar tu pun sibuk memilih juga???...Omaigad...please save me...huhu
Bila cakap ...yang besar-besar sila pakai duit sendiri...tau pulak sayang duit...terus tak jadi beli... ;-)




Before keluar kedai...they told me their birthday wishes for next year... they wish a Toys R Us trip for their birthday...all of them!..speechless!  

Happy birthday my merdeka girl.. semoga membesar sihat dan bahagia... berkat di dunia dan akhirat... we love you so much!


1 comment:

  1. Happy Birthday Daneen :)

    heheehe nasiblah Alya lom faham toys r us hehehe kalo lalu just cakap mainan biasa jer hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...