Sunday, 17 March 2013

Sangat penyayang ..

Memang saya sangat penyayang orangnya ..

Buktinya .. tgk jam dinding tu dah jadi tray !!

Walau dah rosak 'sayang' nak buang .. ehs ehs ..

Saya sukalah amat tgk program house deco kat channel life inspired tu ..( Kalau Aiz dan Daneen bagi tukar channel lar). Host one of the program tu bagi satu ilmu , kalau nak deco coffee table letak semua perhiasan tu dlm tray .. senang nak angkat semua brg tu kalo nak pakai meja for serving coffee etc . Itu pasal jam rosak tu sudah jadi tray skrg ni hehehe .. Alaaa sementara nak kena buang tu saya practice je la apa yg saya belajar .. walau agak tersasar .. hehe

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...