Sunday, 15 September 2013

A lot to do....

After a renovation .... you said... that's it... so tiring and pulus pun sudah kering... and you think you don't want to do anymore renovation .... Oooops... after 2 years... your mind wondering again.... what if... what if.... heiii the actual fact... talking about house... its a never ending story. 

Tok sah cakap pasal renovation lah... cukuplah cerita pasal nak maintain... make sure everything is in order.... tu... sawang-sawang tu... nak kena sapu... bulb lampu yang nak kena ganti... cat yang dah terkopek ... atau kena kopek... huhuhu

So eloklah ada extra cuti untuk buat semua tu.... finally Mr H managed yo put this meja kat our kitchen...


Therefore,  I'll extra working space... yiey!!.. so the new table did aspire me to cook... when Ayra requested bubur nasi... immediately I obliged.

Lagi pun nak cuba my pink pot nih...



As pink as palazo  I wore... hahaha...


Bila bubur masak, boleh test makan kat meja baru....tq Mr H.


Jemput makan semua...

2 comments:

  1. Jalan-jalan terjumpa blog ni... Cantiknya dapur akak, berkenan tengok counter top tu. Jemputlah jengah blog saya, ada serba sedikit entry pasal rumah tapi asalnya blog travel =)

    Gambar Saya Memandu Air Craft di Udara =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Serious ker cantik?...kalo Mr H tahu, sukalah tu...hahaha...tq

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...