Saturday, 28 September 2013

What a long week...

Hi... salam semua... once a month I have to prepare and report to a committee on my unit's activities and it always a long week until that day... with many reviews and all. I want to say hi to the new followers... when I know ada fren baru kat blog.. it really makes me happy.. but sorry I am not really an IT savy... bab blogging ni pun banyak yang I tak reti... tapi nak juga tulis-tulis buat kenangan... bila dah makin tua... makin banyak store dah pakai dalam kepala... jadi makin cepat lupa. So sometimes I nak lah say hi personally or tegur-tegur new frens kat blog derang... but sometimes ade internal errors lah apa lah that my tegur-tegur wont go tru... terus terbantut dan fed up... tambah bila its a week with monthly meeting like this.



Last Thursday was my bff's birthday so on Friday baru boleh belanja dia makan... Friday break kan lama sikit so baru boleh enjoy makan-makan. Saya belanja kat Panettone Cafe ... lagi lagi kat situ... hahaha. Sebab we both love its durian roll so much... dulu selalu sangat makan durian roll... sampai spare tyre pun ber roll roll sudah..heehehe... so kena tunggu special occasion baru boleh ngap best-best.



Saya cuma ordered sandwich ... pasal rasa macam kenyang pulak. That morning ada orang belanja makan nasi lemak ... nasi dagang. Saya memang suka makan jadi dua dua saya makan... hahaha... kongsi dengan bff. Masa waitress hantar durian roll, saya ternampak pula ada rambut kat fries tu... hem selamat setengah plate sudah habis masuk perut... terus bagitahu waitress tu..

 

Dapat full plate baru... memang harus tapau.. perut rasa dah tak leh masuk... dah penuh dengan durian roll... hahaha.

Then lepas makan-makan ternampak ada store jual baju budak-budak... ada baju sangatlah cute... tak boleh tahan... nak juga beli... walaupun tak patut beli pun... hati pujuk ... tak pe raya haji dah dekat kan ... bolehlah beli untuk raya haji...





Tapi... saya tak boleh tahan... nak juga pakaikan... tiba-tiba raya haji jadi macam lambat sangat lagi... hahaha.




Terus suruh mereka posing-posing... I like this one particularly...kecik kecik bolehlah seksi lagi ... hehehe

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...