Monday, 24 December 2012

All about Pool

Kalau breakfast kat Pulai Spring, can choose to eat outdoor facing the big swimming pool with nice view of golf course...

but then ade risikonye...


Dia dah start tunjuk-tunjuk....

uihh nun Abg Rizq bekfast sorang2... tak muat meja lewtew... ramaikannn... hihihi
Dah bangun pulak dah...

It's time to go then... tak leh lah mak budak nak melahap sakan...


Puas hati Aizzz.?.... tapi this time Aiz macam tak berani nak ke big pool tu... dia dok je kat tepi-tepi... celup-celup kaki.... tadi ye ye jer nak mandi ekk.... tak pe lah senang sikit mak budak jaga... hehehe...

Lepas mandi kami kemas barang untuk check out.... dan terus ke Wisma Yakin untuk pekena ni sebelum balik KL...


Kacang pool?... ape ke benda kacang pool tu... ni first time try.... oklah kann... sebab kami orang kelantan dok KL... tapi ade orang Batu Pahat tu... pun tak pernah makan juga... tak masuk akal ... hihihi...

Inilah rupanya kacang pool...


Di makan bersama roti ni....



Sedap... saya suka... saya suka!!...

Slurppp pulak cendol durian ni....



Wallah...kenyang sangat.... that was the lunch for that day...

Bye-bye JB... we will definitely come again... insyaAllah.





2 comments:

  1. Siapa org Batu Pahat yg x penah makan kacang pool tu??? Isk isk isk... kesiannya.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syss... jangan bising .... nanti dia tahu.. kikikih

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...