Wednesday, 26 December 2012

Tugas yang mengujakan...



Anak buah Mr H... anak buah saya jugalah kan... dah nak kawen... alhamdulillah bertemu jodohnya...
Bila adiknya sibuk bertanyakan pasal hantaran... tup-tup mulut ni meng'offer'kan diri untuk buat hantaran...
Arakian sampailah barang-barang bersama dulangnya...
Saya cuma ada dua hari untuk shopping dan siapkan... maklumlah kita ni bekerja... kebetulan hujung tahun ni sibuk bebenorlah pulak...
Ye ye je lah saya ye, confident habis...
Lepas tu buat pula si Aiz tak berapa sihat ... merengek je dia... tak nak berenggang dengan saya... hai cabaran betul...
Tapi dah menyanggupkan diri... kesianlah kalau tak buat... terimalah seadanya apa yang termampu ye Lan...
Mak Lang ni part timer pun tidak... full timer jauh sekali... sajer buat-buat pro jer... tapi terima kasihlah kerana beri kepercayaan untuk Mak Lang buat ye...hehehe
Ho ho ho... sempena christmas time... tema pun krismas lah ye... hahaha... dah kawen hujung tahun... itu jelah yang senang nak cari dalam masa yang limited.
Harap Lan suka lah hasil kerastangan Mak Lang ni ye...
Alhamdulillah siap juga dalam masa 2 hari...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...