Thursday, 21 February 2013

DIY with Mr H

Mr H kalo balik kampung ... jadi Mr Handy...

Kalo dok KL jadi Mr Hubby?... pun jadi Mr Handy juga... kihkih

Habis tu lemari solek tu dah rosak sape nak baiki kann kalau bukan dia... entah macam mana ensel pintu a.k.a cermin meja solek tu boleh terpenggal( tercabut/tertanggal) ... yang pasti bukan I yang ganas tu .. ( eh sapelah nak mengaku kann... cari nahas!)

Amatlah bahaya kalo dibiarkan begitu sahaja...

Jadi saya setuju Mr H nak ekjas dengan menampal cermin yang tercabut tu kat dinding aje...


I think it looks better...

Haa... macam ni, dan shelf yang asalnya dibelakang cermin tu dijadikan wall shelf kat sini...



I dah lama nak letak wall shelf  kat atas meja tu... wallah suka sangat, jimat duit ... tak payah beli daaa...


Alang-alang tu ... suruhlah Mr H gantung gambar kat atas katil ( ehem btw cadar baru tu..hehe)... dah berkurung frame gambar tu kat dalam stor, hampir nak rosak bingkainya... nasib baik Mr H pandai repair... kenalah kann ... kalau nak bini dia happy...

Frame tu saya beli kat ikea... dan potong kain batik berharga RM12 untuk letak kat dalam tu... hehe tak kuasa nak spend byk-byk beli gambar... dasar cheapskate... hihi... asal sedap mata memandang, ade I kisah...



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...