Friday, 15 February 2013

Little Ladies' Room Make-up

Uolls ingat tak saya shopping bedsheet sampai penuh troli hari tu....ermm ni nak tayanglah ni... jangan mare..

Sebab tu tajuk N3 ni make- up je.. alaaa tak kan lah nak cakap makeover kalau takat tukar cadar je... hahaha


Sebelum...


Selepas...

Ehh... walau tukar cadar... sebelum tu kena mengemas dulu... haissh budak-budak ni suka sepah-sepah buku derang... serabut betul menengoknya. Jadi saya beli lemari comel warna pink yang BerPINTU, dan masukkan semua buku kat dalam tu, haa barulah tak serabut... tapi syaratnya janganlah bukak tengok  dalam tu... hihi



Chewahhh hero ni depa tangan... macam cakap "okay its done"... macamlah dia yang mengemas...hihi... menyibuk adalah...



Ewah-ewah kepenatan semuanya ye... tergolek segenap penjuru... yang betul-betul penat mama ni haa... bukan takat penat badan... mulut ni sekali  ( membebel acara wajib... wahaha).

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...