Sunday, 13 July 2014

Felda Residence Hot Springs


Jom cuci mata ...gambar bukan makanan.
Maklum bulan puasa...gambar makanan memang menarik dan tertarik...hehe

Hari ini kita nak tunjuk tempat yang tenang...
Kebetulan before puasa....ada kerja sikit kat sini...


Senget benget dah tulisannya....


Behind it...is this beautiful pond.


Jom kita check bilik... awat ler bagi makcik bilik atas ... kena naik tangga ...aduhhh!... mungkinkah makcik kelihatan muda?... hihik


The room is big!


It is actually a connecting room


The bathroom is comfortable.


Permandangan luar adalah pokok kelapa sawit ye...ini kan Felda... I guess kelapa sawit is their identity.


Jom jalan-jalan ke hot springnya...kat sini kena banyak berjalan ... but jalan is good for health kann...

Ini adalah pool air panas yang pertama menyambut kita... lepas mandi air panas boleh siram badan dengan air sejuk dingin dari tempayan tu... resfreshing!


boleh juga jalan atas batu kecil ni... atasnya ada air panas..oh oo...makcik bukan jalan...makcik melompat-lompat adalah...hihohiho...panas weiii.


Experiment rebus telur...



This is a very big cool pool...cool ekk?


Damai... dengan hanya menikmati kecantikan bunga ini.



Eh kata tak nak letak gambar makanan...??#tak tahan tengok, mesti kasi orang lain terliur juga...muahaha. 


 

2 comments:

  1. memang best..sy pun pernah stay kat sini

    ReplyDelete
  2. Rindu tempat ni... dinner buffet kat situ murah & macam home cooked! :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...