Wednesday, 2 July 2014

Nasi Arab Al Bayt



Alhamdulillah dah hari keempat puasa
Masak pe hari ni adik kakak?
Ke dah tak de idea nak masak apa

Don't worry adik kakak, meh makcik tolong...
Kita masak nasi arab nak?


Tuuuu dia nasi arab dalam kotak...


Zass zuss zass dah siap...
Sedap I tell u....jap jap lap air liur jap...
Senang jer nak buat...ikut jer caranya kat belakang kotak. Dalam kotak ada rempah dan beras basmati...janganlah expect ada ayam kambing fresh kat dalam tu ..ehs ehs...hihi


Cara nak buat sambal dan salad pun ada kat kotak tu gak...
Harga sekotak cuma 15 hinggit, boleh makan 5 orang, tapi kami sekeluarga pun cukup dengan sekotak tu je...kami plus bibik...8 orang kann...uihhh jimat!
Aiz tu makan nasi kosong je pun siap bertambah...


Pas tu pekena pulak teh plus lemon plus laici....hoii senyum memanjang cik abe...tak de makna apa pun ...cuma terlebih kenyang letew...hihi

Sesiapa berminat nak beli nasi arab sedap, mudah dan murah ni bolehlah contact Puan Intan at 0132286260.

Selamat mencuba dan berbuka puasa!
(Psst....buat raya pun boleh ni...boleh impress mak mertua  I tell u....)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...