Sunday, 20 July 2014

Mission Shopp-ingpossible...


Sedih yang bertambah...
MH17 pula ditembak jatuh

Semua terjadi dengan izinNya
Seharusnya kita redha
Tetapi tidak boleh leka
Ini bukan yang pertama
Ini sudah kali kedua
Terjadi pada tahun yang sama.

Semoga ada hikmah di sebalik
Diganti duka dengan yang lebih baik.

Puasa pun tinggal beberapa hari lagi
Tak kan mama nak melayan mood je
Jom kita shopping...a mission impossible...pasal angkut semua berlima...aiseyy...memasing ada citarasa...dah tak boleh beli ikut suka.


Mama.. I dun't wanna that poney...


I want this poney....


I guess they spell shopping...
 as P L A Y I N G...


OMG....it has taken hours...
We had to break our fast at the mall, we always prefer to have iftar at home...convenience and less havoc.


Abang Rizq nak makan burger...untuk mama, kalo burger...yang tepi jalan tu jugak yang paling sedap...ehs ehs...sungguh kampung mama ini hihi.



Ada orang merajuk....semua baju dia tak berkenan....




Terpaksalah kita yang mengalah...





Bila dah dapat toys...tetiba suka pulak yang tak berkenan tadi...fuhhh!




What can I say....one trip was not enough...guess next year's raya budget kena include toys juga ler...huhuk.




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...