Saturday, 19 January 2013

Minggu sakit sekeluarga


Minggu yang paling mencabar bermula dengan ahad lepas.Bila Ayra start muntah pada tengahari tu. Lepas tu Daneen pula mengadu sakit perut.. dan masa temankan Ayra ke klinik, Daneen pula start muntah. Masuk ubat muntah ikut vontot .. tapi masih lagi mereka muntah2. Malam tu tidur kami terjaga lagi sebab terdengar Rizq start muntah. Terus bawa dia pula ke hospital tapi dibenarkan balik. Hari Isnin, nampak. Ayra dan Daneen macam baik sikit, cuma Rizq cirit pula. Pukul 5 pagi hari selasa Aiz melompat dari katil.. Dia pegi muntah dalam tong sampah dalam bilik ..( Cutenye dia cari port nak muntah).. Oh nooo sorang lagi .. Tak lama lepas tu Dhia pula mengadu sakit perut dan muntah. Ok now semua lima- lima dah sakit .. Rumah dah jadi hospital. Aiz memang susah nak makan ubat so kena tahan kat spital .. Nak masuk drip tu pun kena 6 orang kerjakan, jarum yg dah masuk boleh keluar balik bila superhero tu melawan, ehss ganas sungguh baby mama ni .. nasib baik the next day tu dia dah ok .. tapi saya dan Mr H pula yang sakit .. ingatkan dah settle tapi semalam hari jumaat, Ayra muntah balik dan Rizq pula demam .. hemm inilah ujian namanya.. Harap-harap ujian ni seminggu je lah .. kalau tidak, salahlah tajuk n3 ni .. :-(
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...