Thursday, 18 July 2013

Twins Baby - The Cutest Baby Contest...

Wah mencuba nasib kot-kot boleh menang...

Hadiahnya makcik tak sempat nak tenung...

Alahai... tak kira hadiah apa... teroverexcited lak mak budak...

So the photo shoot went well... tidak ku sangka si Aiz nak mendengar kata pula... walhal kalau kat rumah susah nak suruh dia dok diam...

Masa photoshoot tu...bila suruh senyum dia buat deq je... tapi bila sebut gigi... terus dia sengih... alololo... lucu sgt!

Mr H nak snap picture tapi tak dibenarkan... of courselah... kalo cam tu camne amoi cute photographer tu nak buat business...

So kami cuma framekan sekeping jer gambar dia, buat kenang-kenangan...it cost us RM38

Aiz... gigi!

Tapi bukan gambar ini yang kami tandingkan...

gambar yang kami pilih lepas pening belek dan belek adalah yang ini,


Aiz... senyum!

Nampak nerd habis kann... hehehe

Kalau uols, pilih yang mana?

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...