Wednesday, 31 July 2013

Pavlova


Saya belajar buat pavlova dari blog Ana, cahaya cintaku... a big thanks to her, anak-anak saya suka makan ni... kecuali Ayra sebab dia tak makan buah...

Pavlova ni memang mengujakan... bila ada majlis makan-makan memang saya selalu buat... anak-anak buah saya pun suka .. sebab tu kalau ada pot luck memang saya buat pavlova jer... lagi pun memang best bila ada yang puji-puji... sedapnya pavlova mak lang buat... terre nye buat pavlova etc... memang senyum memanjang ajerlah makcik hehehe... a credit to Ana... since ramai juga yang bertanya resepi, saya nak minta izin Ana untuk kongsikan di sini...

Resepi Pavlova

4 biji telur putih
3/4 cawan gula kastor ( saya kurangkan sikit lagi... sikit jer)
1 sudu besar tepung jagung
1 sudu kecil esen vanila
1 sudu kecil cuka
250 ml whipping cream
Buah-buahan

Caranya:-

1. Putar putih telur sehingga kembang... kalau telunkup mangkuk, telur tak tumpah
2. masukkan gula sedikit-sedikit... anda akan nampak tektur telur mula berkilat
3. masukkan cuka,esen vanila dan tepung jagung, putar lagi sehingga sebati
4. bakar selama 45 minit ke 1 jam dengan suhu 160'c.

Bila sudah masak, sejukkan  pavlova, putar whipping cream  dan taruk atas pavlova, kemudian hiaslah dengan buah-buahan.

Daa siap...

Baru-baru ni family saya ... makcik pakcik etc buat pot luck buka puasa ramai-ramai... selain ayam bakar( requested menu)... saya juga buat pavlova untuk dibawa.

Saya sebenarnya buat dua set... tapi saya belasah putar sekali arung je... maknanya saya gandakan bahan sebanyak dua kali... shortcutlah cam biasa.

Masalahnya saya gatal lak nak cuba pavlova pesen lain... nak buat pavlova chocolate dan... nak buat mini pavlova untuk anakanda yang tak makan buah tu.. so lepas settle pavlova biasa... saya pun gatal tangan menggodek balance pavlova tu..


 Gambar mini pavlova dan chocolate pavlova sebelum keranapan...


Pandangan atas yang osem...



OMG....


rupernya RANAP....

But believe me... yang ranap tu sedap sangat...saya yang suka buat tapi tak suka makan pun boleh telan... budak-budak makan bertambah-tambah...and Ayra also loves the mini pavlova...

Tuesday, 30 July 2013

Mat Ayam Kampung @ Seri Serdang




Inilah port lauk tunjuk-tunjuk saya...
Ayam kampung goreng
Gulai daging cincang
Gulai siput

and

lauk wajib beli...
ikan bilis goreng kacang

perggg... sedap belako!



In sya Allah tak kecewa....
tapau jer.. buka puasa kat rumah
amannn... nikmat..alhamdulillah.

Monday, 29 July 2013

Butterscotch Bread Butter Pudding

Mr H ada beli roti hari tu... Gardenia butterscotch... roti ni memang sedap... kalau toast lepas tu letak a slice of cheese... marbelless sangat

Tapi bulan puasa cam gini mana laku sangat roti nih...jom lah kita buat bread butter pudding... saya refer kat resepi model80an...kawan saya dah lama suruh cuba... tapi saya tak berapa nak rajin pulak

Tapi bila saya tengah rajin dan semangat nak buat, roti pulak tak cukup... resepi asal pakai 10 keping ... roti saya tinggal 7 keping aje... saya kalau semangat dah membara cam gini... I won't take a no( hahaha jgn percaya sgt)... mesti teruskan juga hajat dihati...hehe. 

So okay saya sharekan kat sini resepi yang pakai 7 keping ajer... vanilla tak ade... full cream milk pun yilek..kismis pun tarak... 

Ni apa nak jadi ni... banyak sangat yang tak de... belasahlah labu... hehehe  



Bahan-bahan :-

7   keping roti
200ml whipped cream
200ml evaporated milk
120ml gula perang
4 biji telur
chocolate chips
Sedikit butter

1. Sapu butter pada bekas
2. Potong roti dan susun dalam bekas
3. Satukan whipped cream, susu sejat, telur dan gula... kacau
4. Tuang bahan no 3 dalam bekas
5. Biarkan selama 30 minit

Itu yang calour merah tu tak pernah di buat orang kan... sukat gula pakai ml...



Kaedahnya saya pakai cawan ni...ukuran ml... malas punya pasal belasah jer sukat lepas sukat susu dan whipped cream... bertuah punya mak budak...shortcut aje.
Kalaulah tak de bekas cam gini... pinjam je botol susu boboi... kan senang tu...hehehe


Begini rupanya lepas dibiarkan selama 30 minit, taburlah chocolate chips.. pengganti kismis. Letak juga butter kat atas roti tu sikit untuk nampak lebih mengancam bila masak nanti...
Bakar dalam oven 170'c... masa... agak agak da ...


Bila dah masak ... makan dengan sos kastad ... panas pun sedap... sejuk pun sedap... boleh tanya testimoni saya si Dhia... pasal separuh bekas tu dia yang habiskan... hehehe

Sos kastad :-

120 ml whipped cream
120 ml susu sejat
2 sudu besar tepung kastad (bancuh dengan sedikit air)

Masak semua bahan diatas dengan api perlahan... kacau ... kacau... dan kacau ... jangan berenti tau!... sampailah sos agak pekat... tutup api dan kacau lagi ... kacau... kacau... seketika. Okay ... dah siap bolehlah makan... heiii tunggu azan magrib dululah... hehehe

Friday, 26 July 2013

Chicken Lemon

Saya tak faham ... dah dua kali saya order chicken lemon ... sekali kat hotel... sekali lagi kat chinese restaurant... dua-dua kali tu, budak-budak ni cakap saya masak chicken lemon lagi sedap... kuang kuang kuang.

Saya rasa ini lah yang dikatakan ... penangan air tangan ibu... kekekeh
Mungkinlah tak sesedap mana ... tapi untuk deraang... sedap sangat...



Sebenarnya resepi asal yang saya link hari tu dah digodek-godek menghasilkan chicken lemon yang lebih kena dengan tekak kami anak beranak.... meh saya kongsikan hasil alteration saya;

Chicken Lemon

seekor ayam bahagian isi sahaja ( dada dan tang vontot tu(err tu org panggil apa ye?)
2 sudu besar kicap manis
1 sudu kecil serbuk lada hitam

( hiriskan isi ayam dan perap dengan sedikit kicap dan lada hitam selama setengah jam)

Tepung goreng serbaguna ( boleh apa jenis pun ... nak pakai tepung tempura pun boleh)
1 biji telur
Minyak untuk menggoreng

( celup ayam dalam telur dan salutkan tepung serbaguna... goreng dan ketepikan)

1/2 biji lemon
2 1/2 sudu besar gula
1 1/2 sudu besar tepung kastard
minyak untuk menumis
sedikit air untuk bancuh tepung kastad
1 sudu kecil maggi secukup rasa
1 biji cili hijau dan merah
garam secukup rasa

(panaskan minyak, masukkan bancuhan kastad, masukkan gula, cili , bahan perasa dan perahkan lemon)

Bila dah masak kuah tu, curahkan ke atas ayam yang digoreng tadi.

Saya masak chicken lemon ni masa kakak ipar datang bukak puasa last weekend

Meh saya tayang juadah lain...



Courgette with Prawn...

kerabu betik, kerabu sareng, lawa, ikan pari bakar, air asam dan budu..


segala mok neko kuih

cekodok bawang sempoi


Thursday, 25 July 2013

Bila anak malas mandi...

Aiz sekarang malas betul nak mandi...

Betul2 menurun mak dia masa kecik-kecik dulu... pun liat nak mandi..ngehngeh

Masa I nak berangkat ke UK belajar dulu... my family dok perli... haa sukalah tu, dapat pegi UK... tak yah mandi... hiii jahat tau derang nih...

Walaupun I tak suka mandi... I mandi juga bila dah hujung-hujung waktu ...I tak de lah nak lari keliling rumah mengelak nak mandi... tang ni tak tahulah menurun sape..

So apa nak buat kalau nak suruh budak ni mandi... macam-macam teknik makcik pakai...

1. Aiz jom mandi... nanti mama bagi ceklat...
2. Aiz kalau tak mandi nanti tak leh ikut jalan-jalan
3. Aiz jom mandi tub... nanti kita main air macam fireman Sam
4. Aiz nak mandi dengan mama kena mandi now... kalau tak, mandi jer dengan bibik( he prefers me...)
5. Aiz budak baik...dia suka mandi...jom mandi
6. Aiz kenapa tak dengar cakap mama... mama sedih ni ... jom mandi

Teknik-teknik tersebut menjadik sekali dua... lepas tu ... tak jalan ... kena tukar teknik lain...

Masalahnya ... dah buntu kepala cari idea...

Semalam Mr H tunjuk video budak kena rotan... sebab ponteng sekolah... kesian pula tengok... tapi mungkin itu cara nak mengajar anak... orang tua kita cakap... sayang anak.. tangan-tangankan...

Mama : Aiz jom mandi

Aiz : tak nak

Mama : Aiz nak kena rotan ye??!

Aiz : Tak nakk...... Aiz tak nak rotan...... Aiz nak burger..

 #@##@ ape ko ingat rotan tu makanan ke... hisss... tak menjadi juga teknik ni... dah tergelak ... tak jadi lar nak rotan...



My father pernah cakap ... tak menang bergaduh dengan anak...

So apa nak buat??

Parents : buat tak tau jer...

Daripada dok stress... kalau susah sangat nak mandi... tak yah mandi de... budak budak tak lah masam mana kalau tak mandi... lap-lap sikit badan ... tukar baju ... letak bedak sikit... dah boleh cium dah... kalau dia bagi...kalau tak... kejarlah sekeliling rumah lagi... hehehe



Tuesday, 23 July 2013

Semperit Ulat bulu...

Si Daneen la ni ... every weekend jer ajak buat cookies... tak bagi can langsung makcik nak sambung tidur...

Seronok betul derang kalau nak buat cookies... termasuklah si Aiz. Kakak-kakak sibuk tolong ... si Aiz pulak sibuk menghabiskan segala chocolate chips, chocolate rice dan semua yang boleh dia makan sebelum cookies tu dibakar.


Sebenarnya ini semperit susu... tapi sajer tukar nama glamer sikit .. semperit ulat bulu ... heee lalu ke nak makan tu... pasal rupenya seakan ulat bulu tapi ulat bulu ni chomels tau...

Resepi Semperit Ulat Bulu

250 gm Butter
250 gm susu pekat manis
400 gm tepung jagung
100 gm tepung gandum
2 sudu besar susu tepung

Caranya :-

Kacau butter yang lembut bersama susu pekat, bila dah sebati terus campur bahan selebihnya. Seterusnya masukkan ke acuan ... dan hiaslah sesuka hati.



Bila dah masak... si Aiz sibuk memunggahlah pulak cookies tu... untuk dimakan... lepas satu-satu....hiii boleh habis dalam sehari kalau cam gini..

Saturday, 20 July 2013

Sunday Breakfast

2 orang budak termiss sahur .Minta maggi goreng for breakfast . Aigooo .. Maggi goreng yilek, maggi tom yam ade sebungkus .. Bolehlah buat maggi goreng ... Letak telur sebiji , sos cili, kicap, maggi cukup rasa....done! . Berselera mereka hadap .. Adeh air liur makcik meleleh ..

Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.

Thursday, 18 July 2013

Ambil mood...

pssst...
dah buat kuih raya ke?

kita dah tau...
kita kan rajin...

meh kita buat kuih raya segera nak?
amik mood dulu...

kasi malas pegi jauh-jauh...

alah bukan susah benornya...
buat sama-sama dengan kak nona




  cuma tambah telur dan butter je



Pas tu gulung....




Dah siap bakar... apa lagi... makanlah...
 maklum belum lagi puasa .. kita dah amik mood

Eh mama ... belum puasa dah buat cookies... kata Rizq dengan mulut penuh...
Jangan haraplah nak hidang time raya...

Jem nenas dia best... tak begitu manis..
Tapi tang tepung... biasa-biasa aje.



Haa... dah tu... bila dah ada mood baru boleh buat kukis lain pulak
Kukis ni namanya ceklat chip nestum...
 mula tu ikut resepi kat tenet... tapi last-last memandai pula tambah nestum...
lagi crunchy...yum yum


Twins Baby - The Cutest Baby Contest...

Wah mencuba nasib kot-kot boleh menang...

Hadiahnya makcik tak sempat nak tenung...

Alahai... tak kira hadiah apa... teroverexcited lak mak budak...

So the photo shoot went well... tidak ku sangka si Aiz nak mendengar kata pula... walhal kalau kat rumah susah nak suruh dia dok diam...

Masa photoshoot tu...bila suruh senyum dia buat deq je... tapi bila sebut gigi... terus dia sengih... alololo... lucu sgt!

Mr H nak snap picture tapi tak dibenarkan... of courselah... kalo cam tu camne amoi cute photographer tu nak buat business...

So kami cuma framekan sekeping jer gambar dia, buat kenang-kenangan...it cost us RM38

Aiz... gigi!

Tapi bukan gambar ini yang kami tandingkan...

gambar yang kami pilih lepas pening belek dan belek adalah yang ini,


Aiz... senyum!

Nampak nerd habis kann... hehehe

Kalau uols, pilih yang mana?

Tuesday, 16 July 2013

Ikan Siakap Steam Lemon

Dah seminggu kita berpuasa...

Rasa macam mimpi...

Bukan mimpi dah puasa seminggu... tapi mimpi apa ye...

mimpi luar biasa... mimpi apa sampai lazychef tak beli lauk tunjuk-tunjuk dah seminggu...

Menakjubkan... tepuk-tepuk pipi... bangun! biar betul...

First day menu... lazy chef masak ikan steam ni... sesuai untuk warm up sebab memang sempoi sangat nak buat ikan steam ni... lazy chef boleh... anda juga boleh...

Walaupun sempoi... tapi rasa dan rupa amat impressive...

Jom chef semua ... lets do it...


Bahan-bahan

4 ulas bawang putih
1 inci halia
sedikit lada hitam
garam secukup rasa

( tumbuk dan lumur kat badan ikan... bukan badan chef ye)

Sedikit lobak merah
sebelah tomato
sebiji cili merah
setengah labu bawang holland
sedikit daun sup
2 helai daun limau purut

( hiris dan mayang ikut kehendak hati... jangan hiris jari chef ye)

2 batang serai

( ketuk... jangan ketuk kepala chef tau)

1 sudu kecil perisa Pasti sedap/ Secukup rasa
Sentengah biji lemon
sedikit gula kalau suka
1 cwn air

1.Letak ikan dalam bekas, tabur semua bahan hirisan dan ketukan, taruk secawan air ( kalau nak kuah banyak), letak serbuk perisa
2. Masukkan ke microwave, tekan button steam fish
3. Lepak tengok tv ( optional)
4. Bila dah masak, hiriskan lemon untuk hiasan, selebihnya perah kat ikan...

tadaaaa... siap!

Sunday, 14 July 2013

Bendera berkibar...

Bendera berkibar di bulan puasa... aikkk... bukan nak cerita bendera merah tu... walaupun makcik baru nak start berpuasa...bendera merah menyambut Ramadhan... ada harapan juga bendera berkibar lagi diawal Syawal... tak syokkk kann

Ini sebenarnya cerita bendera Ayra. Sebelum puasa , sekolah memasing dok kejar nak buat sport day... ye lah tak kan nak buat sport day di bulan puasa pulak... haru nanti, kesian kat cikgu cikgilah.. bebudak kalo tak posa... tak delah berdosa betul tak?

Ayra suatu malam tu tak nak gi mengaji... saya tanya kenapa? Jawab beliau, dia nak menyiapkan tempahan... hemmm tempahan apa pulak ni? Dia nak buat label untuk sukan katanya...lepas tu nak jual 50 sen satu... dah ada kawan yang tempah katanya...saya minta tengok label yang dia dok buat ( pakai kertas warna saya rupenya ye...hemmm )


Dhia pulak tanya saya... okay ke mama, Ayra nak jual 50 sen satu? Jawab saya... kalau mama, 10 sen pun tak nak beli.... hok alohh dengar jer saya cakap cam tu... Ayra terus menangis... memang nak kena pannggg mulut saya ni... memang tak patut saya jawab begitu... membantutkan kreativiti dan semangat business Ayra.

Abang Rizq cuba pujuk dan explain... tak boleh jual Ayra... nanti parents kawan Ayra marah...

Saya tahu mana datang idea parents marah tu... ye dari saya juga!Dulu masa dia darjah satu, dia teringin sesangat nak beli playstation... jadi saya bagitahu dia, kumpullah duit sendiri kalau nak beli... dek kerana nak kumpul duit dia pegi berjualan di sekolah... nak tahu dia jual apa? dia lukis gambar playstation dan jual 50 sen untuk gambar kecik dan seringgit untuk gambar besar.... huhuhu... saya rasa kekawan dia kena manipulate pulak... tapi heran ada juga yang nak beli ye... laku! saya cuba menahan dia dari jual lukisan tu, saya bagitahu kita kalau nak jual barang, barang tu mestilah ada fungsi... dia jawab gambar yang dia lukis tu ada fungsi... fungsinya bagi kawan-kawan dia berimaginasi memiliki mainan pujaan ramai bebudak sewaktu itu... huhuhu... camne nak explain... last-last saya cakaplah takut nanti parents kekawan dia marah sebab bagi duit bekal untuk beli makanan kat sekolah bukan beli lukisan.

Rizq akur dan tak jual lagi lepas tu... sebenarnya saya menyesal membantutkan kreativiti beliau... menyekat pembelajaran ilmu keusahawanan ..oleh sebab itu saya mesti membetulkan situasi keusahawanan Ayra sekarang ini... ohhh heeeelp!!!


 
Saya bagitahu Ayra ... kalau nak jual kena buat betul-betul... kualiti mesti bagus baru produk laku... terpaksalah meng'offer'kan diri buat product baru ... huhuhu padan muka saya!!

Saya ingat saya print jer label pas tu buatkan ia jadi bendera macam food label Broga saya yang hilang tu... since bendera tu hilang... maknanya bendera tu ada peminatnya. Tapi ujian betul... time-time gini ink pulak habis... terpaksa makcik tulis tangan... dahlah tulisan sekarang dah tak selawa zaman sekolah dulu... Apa nak buat... buatlah juga.. itulah padah kalau cakap tak fikir dulu...


 
Esoknya sebaik bangun tidur, Ayra bagitahu saya dia dah dapat first customer... sape?? ( tak pegi sekolah dah dapat customer??) Ohh rupanya Kak Dhia dah beli satu. Bila dia balik sekolah petang tu... saya tanya, laku ke bendera ? dia cakap ... laku mama, Ayra asyik kena cakap " Sorry dah habis" jer kat kekawan... oh okay syukur alhamdulillah... habis tu mana duit hasil jual bendera tu? ( bolehlah minta sikit modal lelah tu kann) Ohh sorry mama, Ayra dah belanja semua... hok alahh...





Wednesday, 10 July 2013

Makan-makan Sebelum Ramadhan - A Trip To Broga


My  boss teringin nak santai-santai panjat bukit.... so dia mencadangkan kami join sekali.... kalau panjat-panjat bukit nih.... bukan santai untuk saya..... tapi sentap!
Jadi bila mereka bagi hint nak datang rumah lepas adegan memanjat.... suka bebenorlah coz saya tak perlu bagi alasan kenapa tak nak join panjat... seribu kali lagi senang bersusah-susah sikit kat dapur dari menawan Broga tu.... hiii tak koser.
Lagi pun nak susah apenye kalau menu main tempah jer... tinggal masak sikit-sikit je lagi tambah.
 malam sebelum tu.... saya buat food label.... saya buat bendera untuk tulis menu cam ni ;
Broke gal's Broga's Menu
No Say Lemak
Chapati janji ditepati
Apple  stumble crumble
Chocolate muffin free cholesterol,  no need to pay
Egg mayo sand witches
Stone  Scone
Gitewlah saya beria -ia sungguh. Tengah2 berangan nak ambil mangkuk , telungkupkan,  pastu curik play doh budak, tampal kat mangkuk buat bukit pas tu pacaklah bendera tu... cute kan.... time tu lah Mr H kacau.... tak yah lah nak beria- ia sangat.... janji masak semua yang awak plan tu cukup lerr.... haihhh..putus asa sungguh lah.... cuba support sikit semangat keanak-anakan I ni... 
Teruslah terbantut bukit broga play doh tu.... pastu kelam kelibut punya pasal .... bendera pun lupa nak letak... sampai la ni hilang tak dapat dikesan.... plan nak curik play doh anak... tapi bendera I yg kena curik....
Itule  tak dengar cakap laki  kannn....




Alhamdulillah sempat masak apa yang dirancang.... scone, apple crumble, chocolate chips muffin, egg mayo sandwich.... nasib ada orang baik hati datang tolong(tq Zara)... kira tak yah 
panjat bukit pun I dah berpeluh huhuhu...nasib baik juga saya tempah nasi lemak dan chapati.... kalau nak buat semua confirm tak sempat coz makan2 tu was for breakfast...




Majlis diakhiri dengan apple crumble with vanilla ice cream...


Sedap tak kak Ton masak?

SEDAP KAK TON... hehehe

Monday, 8 July 2013

Jom kemas rumah untuk raya...



Ammboii... puasa pun belum

Rajinnya nak mengemas... hah jangan harap!!

Tak koserr... dengan budak kecik 2 orang tu... kemas dekat nak rayalah... kalau kemas sekarang... hancuss juga...

Mode rajin dah nak mai dah tu... adalah rasa aura rajin tu sikit-sikit...

Harap bila dah dekat raya ... aura rajin tu makin kuat... in sya Allah...

Sebetulnya bosan juga... dah dua tahun patern rumah dok gitu ajer... tak koserr nak alih-alih... Mr H pun now dah tak boleh nak ngankat berat-berat...ada harapanlah perabot tu tak beralih tempat... tapi anak bujang dah gagah perkasa... may be boleh divert harapan kat dia pulak... hehehe

Hari tu masa balik kampung sempatlah bermalam kat MIL sehari dan kat rumah saya semalam.

MIL tengah renovate rumah... so tak de pe yang menarik nak tunjuk...

Tapi heran bin ajaiblah kat mama saya... tabik spring betul bab kerajinan mama menghias rumah... camnelah dia ngankat perabot berat-berat tu with my father only... my father tu dah 71 years old tapi kuat lagi... tak mampu nak fikir eh....

Jom layan tempat-tempat yang diubahsuai...

entrance yg sangat jarang dipakai...selalu masuk rumah ikut anjung...


Wah.. wah... sofa baru... ada jer lah barang baru yang di beli...
dia berkenan kat sofa badang kat rumah saya tu... terus beli sofa ni ... yang of coz seribu kali lebih osem.



Bilik tidur... katil dah beralih arah... berat tu katil tu... heran camne lah diangkat berdua jer..



Diberi nafas baru

Bertukar ruang...

Haa... itu kisah mama dan rumahnya...

Ayah pula....


boleh nampak tak rusa tu?

sibuk dengan kandang rusa... extention and segmentation... ehs ehs ehs...


Thursday, 4 July 2013

Alternative treatment for slipped disc - Idet Injection

Mr H dok sakit belakang/pinggang for quite sometimes but last year dia sudah tidak tahan , pegi check up with specialist and confirmed ada slipped disc... the Dr suggested Streiod Injection and he took it last year but after 3 months the pain returned.. it is expected as this is only temporary pain killer.

Then the dr suggested surgery.... oppps... ada sedikit tidak berani... with the success rate of 50-60%... we think we should look for alternative treatment.

The Idet injection ni also with no proof /establishment for slip disc treatment but  success rate is higher at 70-80%. Lagi pun dia cucuk jer bukan potong ngan pisau... bolehla cuba.

Setahu kami, cuma ada 3 orang specialist on this treatment and he was reffered to specialist at KPJ Perdana KB.

the hospital... at the lobby

the ward...

The patient... yg nampak macam orang sihat je...
Lepas treatment it will take 2 weeks to 1 month for the body to react to it.... takat ni Mr H still dok rasa sakit lagi but sakit kaki macam dah kurang... hopefully it will cure him ... in sya Allah.

Wednesday, 3 July 2013

New Horizon Garden @ KB

Bawa mama dan ayah makan disini on the day Mr H was discharged.



Dari jauh...


Dari dekat...


Tingkat bawah...


Tingkat atas...

and the mouthwatering dishes...


Siakap Steam Nyoya ...


Butter Prawn...


Ayam Mangga...


Kailan ikan masin...


Pulut Mangga with durian gravy... RM3 per plate... sangat sedap!


Untuk set 2-3 orang... with , four dishes,chinese tea and fruit plater... only RM67... sangat berbaloi... considering saya masih teringat-ingat kesedapan masakan sampai ke hari ini...


Temptation... dah start jual cookies for raya...hemmm.


Strongly recommended!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...