Saturday, 18 May 2013

Buat Passport

Kali Pertama

Sesampai je, pak guard suh balik, cuti sempena mengundi...padahal semalam Mr H telepon, tak cakap apa pun.

Kali kedua

Kali ni tukar venue, kat Putrajaya pulak...

Keluar pagi -pagi, singgah breakfast pulak


Sedap sangat!
sesampai jer....


Sempat lagi bercamwhoring....

Sudahnya.... nombor habis daa.... aiseyyy!!

Kali Ketiga

We learnt our mistake... so bangun sangat - sangat pagi

buat bekal untuk breakfast sambil menunggu ambil no....



This time pergi balik kat Kajang.... sampai sana pukul 6.30 pagi..


Hazabnya tengok manusia beratur.... 

hati merintih....

kiri kanan ada kedai toys.... aduhhh lagilah hazab..

dapat no 1095 - 1100.

pastikan dokumen cukup semuanya....

kami dah ambil gambar siap2 kat kedai ...mahal sikit RM17 kena berbanding kedai kat depan imigresen Kajang yang cuma charge RM13.

Baru-baru ni format gambar dah tukar, background warna putih...

Almost tengahari baru di panggil, 




Kalau buat passport dekat time cuti sekolah... macamni lah gayanya.... benda boleh buat satu jam jadi berhari- hari

passport kami tak leh siap hari tu.... nampaknya adalah kali keempat ni.... hrmmmm.  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...