Wednesday, 15 May 2013

What to put in your goodie bag...

If you have noticed... my goodie bag asyik-asyik brown bag ...kuang kuang kuang ...
Dah tu satu paket ada seratus...sekali parti buat dalam 10-30... memanglah tak habis-habis
Tapi kan syok tau guna brown bag as goodie bag...
Dah lah murah... letak barang apa pun tak nampak hehehe
So you don't have to worry so much on the goodie's packaging atau apa nak letak...
cuma hias brown bag tu bagi cantik sket...



Masa Dhia's birthday hari tu... segala mak nenek saya letak... gula-gula, hairband, belon, pemegang pensil, choc pie, jelly drinks etc... biarlah tak comel barang tu, asalkan fun untuk budak-budak..

Tapi nak juga letak something yang memorable... last long meaning yang tak boleh dimakan ... something that is useful and will remind them of the event.

So saya jumpa ini kat kedai Fun and Cheer ( my favorite place to shop for party project... huhh boleh pengsan Mr H tunggu saya shopping... hahaha)


Dah lama makcik tak main kaler-kaler...bolehlah lepas gian...


Belilah kaler yang ade kilat-kilat gitu...



 Tarra dah siap!... apa orang panggil ni... penanda buku... haa boleh tulis apa pun yang mahu... since I wanted them to remember the event... I tulis " Dhia's 11th Birthday" lah... patutnya I tulis date sekalilah kann... so they won't forget her birthday every year...hahaha ... kalaulah penanda buku tu tak hilang.... kalau ikut pesen macam little misses... tak sampai seminggu boleh lesap juga.... hemmm.



2 comments:

  1. Ila,
    Kreatif. Kat mana lokasi kedai fun and cheer tu?

    ReplyDelete
  2. Hi Juju,

    Nak buat parti ke? Jangan lupa ajak saya tau...
    Kedai tu yang saya tau ada few outlets, tapi yang saya selalu pergi kat Sri Serdang ... area yang banyak kedai perabot tu dan kat Cheras Selatan... a.k.a Balakong, belakang econsave.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...