Wednesday, 22 May 2013

Daging salai in the wraps...yo..yo...

Ila in the house... 
Daging salai in the wraps ... yo yo yo
lets raps baby...

aparahhhh sudah mabuk makcik ni.... kehkeh

Sape kata  Malaysia tak de musim.... sekarang ni musim panas wokeyyy...

Itu yang makcik weng tu.... panas sangat ni... walaupun makcik tgh bergolek golek atas katil pakai kain batik je ala ala Maya Karin dalam citer ...apa tajuk citer tu? See tajuk citer glamer pun leh tak ingat kalo panas cam ni... btw Mr H tak de ni.... sebab tu buat perangai  cam ni... kalo dia ada.... dan nak buat sesuatu.... I dah ada script dah... Ya Allah ampunilah aku, selamatkanlah aku... he he he

ehsss tak baik kan komplen jer... hish teringat lak citer Mendiang my english teacher ... dia orang india... satu hari dia tanya all girls in my class yang pakai tudung.... dia tanya panas tak pakai tudung.... semua jawab .... panas sir. Lepas dengar semua jawapan... dia komen kami semua tak pandai jawab.... patutnya kena jawab cam gini... panas sir, tapi panas lagi api neraka... dia bagitahu itu jawapan one of his student dia, dan dia sangat kagum .

Back to daging salai... saya buat untuk bekal breakfast masa nakgi buat passport ari tu....

meh tgk bahannya...


Daging salai yang dipotong nipis digoreng sekejap bersama bawang holland dan sos bbq....jadi cam ni


Lepas tu bentanglah wraps tu and taruk semua bahan tadi


Last sekali bungkuslah wraps itu ikut kekreatifan memasing


Yum yum.... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...