Tuesday, 28 May 2013

Happy Birthday Son...


Hari ibu 1998 adalah sangat istemewa... kerana few days after the Mother's day... saya dah betul-betul jadi ibu.

Kami cuma celebrate kat rumah je this time, abang Rizq pun tengah exam so tak nak buang masa kat luar... walaupun cita-cita besar, konon nak buat kek birthday sendiri ... akhirnya kecundang dengan Secret Recipe aje. Since it was on monday , saya tak berani nak gamble... kemungkinan  kek buatan sendiri tak menjadi adalah sangat besar hehehe... beli jer lah... senang dan sedap.


Usahkan nak buat kek... nasi pun tapau je kat gerai Ija... nasi kukus, nasi kerabu dan sup perut Ija pastinya tidak menghampakan...

Abang Rizq tolong Daneen potong kek...

We did sing him a birthday song... cuma... masa nak sebut "happy birthday to Rizzzqqqq...." opppss kena tukar lirik jadi happy birthday to Daneeennn....sebab air mata dah bergenang kat kelopak mata si kenit tu...nasib baik next birthday will be hers... kalau tak kenalah berlakon lagi kami... for sure orang lain celebrate birthday setahun sekali... Daneen pulak tujuh kali setahun...




I think he liked this gift....



But I'm not so sure about this one.... but I like it... boleh jimat tax u ... wo ho ho ho..



Aizz... that is minnnee....!!
Ohh btw Rizq... nanti kita pi jalan-jalan ... oh yes... to Legoland lagi... this time for sure panas punye... so beli topi siap-siap... dan nak mencuba menyeberang tambak...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...