Wednesday, 16 October 2013

Grand Lexis Port Dickson

Salam Eid Adha buat semua... this year pun kami tak balik kampung... tak sempat nak plan, dengan Abang Rizq exam and macam - macam.. oleh kerana itu kita bercuti ke Port Dicksonlah. Pakat dengan adik beradik yang tak balik ...3 family semuanya... Qilah pun joint juga.


Specky buddies


Satu malam dua hari... cukuplah untuk berkumpul dan bermesra... seronoklah pasal ada geng memasing... Dhia dgn Qilah.


Girlie gossip

Daneen dengan Ain...


Ultraman Max vs ultraman Taro....
Aiz dengan Fahim...


Discussion.... about girls or political issues eh?
Abg Rizq dan Abg Daniel...

Mereka ni sebaya atau beza umur setahun jer...




Ohh kesian Ayra tak de geng.... geng dengan semualah...


Port berjumpa... restoran jeti tanpa nama... di tengah-tengah bandar Port Dickson.



Dah kenyang perut... jomlah kita check in...












Terkecoh-kecoh makcik ambil gambar... sebelum bilik kena kecah...

Sesampai jer... bebudak terus minta nak mandi pool.





4 feet deep....hehehe



Si Daneen mandi lama sungguh... lepas tu Ain datang... dia sambung mandi teman Ain... sampai biru gigil bibir.... but they really had fun..


Aiz mengaku takut air... main pelampung atas lantai jer...herm... mestilah ada satu dua perangai yg mengikut... hehe.



Tak pe lah...Aiz teman mama main masak-masak....sambil makan-makan. 




Menjelang senja barulah semua nak berenti mandi manda. Wahhh... cantiknya permandangan dari balcony. Ingat nak tengok sun rise... tapi pagi tu hujan guruh berdentam-dentum... tapi bebudak tak reti nak sejuk-sejuk... terus terjun pool sebaik bangun tidur...

Untuk jimat masa dan jimat duit... kita breakfast jer dengan bekal yang dibawa



Lepas mandi manda perut memang lapar... jadi makan apa pun sedap... Hihi.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...